GASTRONOMIA

EMPORDÀ

COSTA BRAVA

Natura · Cultura · Gastronomia · Llocs d’interès · Festes i tradicions

null

GASTRONOMIA i ENOTURISME

Cuina…

La tradició i excel·lència de la gastronomia catalana són ben conegudes arreu del món, especialment en els darrers anys. Això ha estat així gràcies a genis de la cuina com Ferran Adrià –El Bulli- o els germans Roca –El Celler de Can Roca-. Entre uns i altres, han quasi bé acaparat el premi al millor restaurant del món en els darrers anys. A banda d’aquests dos, n’hi ha molts d’altres que són també una autèntica experiència, no només pel sentit del gust, sinó per a tots cinc. La participació coral dels sentints fa que la visita al restaurant sigui molt més que un lloc a on anar a alimentar-se.

Enogastronomia…

I si parlem de gastronomia no podem obviar l’enogastronomia, ja que els vins i caves amb denominació d’origen Empordà estan entre els més prestigiats avui dia. Com a conseqüència, l’enoturisme et pot proporcionar una experiència inoblidable a l’Empordà. La Ruta del vi DO Empordà t’endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. L’oferta abasta des de la visita a cellers i vinyes, fins a les botigues de vins, tasts, museus i fins i tot tractaments de vinoteràpia.

Us convidem a gaudir de la nostra gastronomia i us desitgem molt bon profit!

Restaurants…

Tenim per una banda aquesta selecció de restaurants de la Costa Brava – Empordà amb una, dues o tres estrelles Michelin.
Si preferiu escollir segons altres criteris, podeu consultar els millors restaurants de la Costa Brava segons les valoracions d’usuaris de Trip Advisor. D’aquests, n’hi ha que són a L’Escala i d’altres a poblacions com Begur, Cadaqués, L’Estartit, Lloret, Tossa, Calella, Llafranc, Pals… Poblacions que per si mateixes bé valen ja una excursió i a on també podeu gaudir d’una gran experiència gastronòmica.

Finalment, al web “Visit L’Escala” hi trobareu, ordenats per zones, gairebé 100 restaurants per a tots els gustos i pressupostos.  No deixeu de tastar les famoses “anxoves de L’Escala”, una exquisidesa local amb dos mil anys de tradició!

Trobareu més informació sobre la nostra gastronomia a la web del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.