Sorties scolaires à L'Escala, Gérona, Espagne

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

COLÒNIES

VIATGES de FI de CURS

null

SORTIDES ESCOLARS

Les activitats extraescolars i viatges de fi de curs que ofereix Funtastic, estan basats en els esports nàutics. Sovint es combinen amb activitats i visites aprofitant l’entorn cultural i natural que ofereixen l’Empordà i la Costa Brava.
Aquests programes es poden ajustar a tot tipus d’escapades i colònies i es poden allargar des d’un matí fins a una setmana sencera.
El programa es desenvolupa en sessions de dues hores i mitja de durada: de 10h00 a 12h30 els matins i de 15h00 a 17h30 a les tardes.

Pel que fa a l’esport, les sortides escolars que proposa Funtastic consisteixen en una varietat de batejos i iniciacions a diferents esports nàutics i altres activitats lúdiques a l’aigua.
El programa es pot fer a mida per a cada escola per tal que es puguin combinar les activitats aquàtiques amb el turisme: Ruïnes d’Empúries, Teatre-Museu Dalí de Figueres, Aiguamolls de l’Empordà, Parc Natural del Montgrí-Illes Medes…

En funció del nombre de participants i de les sessions contractades, les escoles poden confeccionar el programa de les seves sortides escolars triant entre les següents activitats:

– Windsurf

– Vela

– Catamarà

– Caiac i Paddle surf

– Esquí Bus i Ringo

– …

A MIDA

Què cal portar?

L’alumne ha de venir vestit com ho faria per anar a la platja, sense oblidar: crema solar d’alt factor de protecció, gorra ulleres de sol, una licra si se’n disposa o samarreta per mullar, tovallola de bany…
Funtastic facilita tot el material necessari como ara les armilles salvavides, que són obligatòries, vestit de neoprè si fes fred, els equipaments per les diferents activitats i els monitors.

Allotjament

Per la seva proximitat i qualitat de les instal·lacions, proposem l’allotjament en règim de pensió completa en els bungalows del càmping Cala Montgó. En cas de pernocta al càmping, l’alumne ha de dur sac de dormir o roba de llit i tovallola.
Consulteu altres possibilitats d’allotjament com l’Alberg de la Generalitat a Empúries o altres allotjaments a L’Escala.

Descarregueu-vos aquesta presentació on hi trobareu imatges de les nostres estades i colònies escolars amb la informació bàsica, consells, allotjament proposat, etc.

PREPAREU LES VOSTRES COLÒNIES

Sol·licita informació i pressupost per a la vostra sortida escolar

Afegiu tota aquella informació que pugui ser rellevant per ajustar la nostra proposta al vostre interès.