L'ESCALA - EMPÚRIES

EMPORDÀ

COSTA BRAVA

Natura · Cultura · Gastronomia · Llocs d’interès · Festes i tradicions

null

DESCOBREIX L'ESCALA

Sense sortir del terme municipal de L’Escala, hi ha nombrosos racons de gran bellesa que val la pena explorar i recórrer. Empúries i el seu passeig, que transcorre entre les ruïnes greco-romanes i el mar. El nucli medieval de St. Martí d’Empúries. El camí de ronda (etapa 10 del Gr92), en el tram que va des del port fins a Cala Montgó. La pròpia Cala Montgó i les cales del Massís del Montgrí. Fins i tot l’etapa 10 sencera del Gr92, d’Empúries a L’Estartit. El Museu de l’Anxova i de la Sal, així com l’Alfolí de la Sal, recentment restaurat, són altres visites interessants.

L’Escala té quasi bé set quilòmetres de façana litoral i també es pot explorar des del mar tot descobrint racons interessants. Molts es poden visitar amb caiac o amb les llanxes que podeu llogar a Funtastic i per les que no cal titulació. Entre d’altres, us recomanem les Cambres, la Cova de la Sal i cala Montgó, la Creu, el Moll Grec… Veieu algunes imatges d’aquests raconets en la galeria que segueix.

Altres poblacions d’interès, més enllà de les esmentades en les pàgina dedicades a la natura i cultura, són: Cadaqués, Begur, Calella… per esmentar-ne només algunes.