Comiats de solters i solteres, incentius d'empresa, celebració d'aniversaris i tota mena d'activitats per a grups.

INCENTIUS D'EMPRESA

COMIATS DE SOLTER

FESTES D'ANNIVERSARI

Activitats a l’aire lliure per a incentius d’empresa, comiats de solter i celebracions d’aniversaris de totes les edats. Els grups trobaran les condicions ideals per a les seves celebracions en un ambient distès i lúdic, on poden gaudir de l’entorn natural i dels esports nàutics.

A Funtastic posem la nostra infraestructura i experiència al servei d’aquests grups per tal que puguin passar un dia inoblidable entre familiars, amics i companys de feina.

Podem elaborar diversos programes a la carta que poden ser d’una sola activitat o de vàries a escollir. En aquest sentit, la durada pot variar segons es triï una activitat única o un programa de vàries activitats. Generalment però se solen fer en un matí, especialment si hi ha previst un dinar de celebració, després del qual sovint és difícil tornar a l’aigua per fer activitat física…

Som prou flexibles per poder atendre grups amb diversitat d’interessos. Això vol dir que no cal que tots els membres del grup facin exactament el mateix programa.

Alguns suggeriments per a grups d’incentius, comiats i aniversaris són:

  • Excursió amb caiac i/o paddle surf.
  • Excursió/passeig en SkiBus i/o Ringo
  • Sortida en catamarà / Trimarà esportiu
  • Excursió en llanxa a motor sense patró (tenim llanex que no requereixen titulació)
  • Programa de multi-activitat a la carta

En funció del nombre de participants les activitats es poden desenvolupar simultàniament. Així doncs, mentre uns naveguen en catamarà, altres poden estar fent una excursió amb la banana, uns altres paddle surf….

SOL·LICITA ARA PRESSUPOST PEL TEU GRUP

Celebreu-ho fent activitats a l’aire lliure i gaudint del mar