El Casal d'estiu Funtastic inclou tota mena d'esports nàuitics i activitats a la platja.

CASAL D'ESTIU

CAMPUS NÀUTIC · CASALET INFANTIL

null

CASAL D'ESTIU

El casal d’estiu de Funtastic va adreçat a nens i nenes a partir dels 7/8 anys i està protagonitzat pels esports nàutics, que s’alternen amb jocs i tallers a la platja relacionats amb la nàutica i el medi marí.
L’horari del casalet és de 09h30 a 13h30 de dilluns a divendres i funciona tot l’estiu, des de mitjans de juny fins mitjans de setembre.

Les activitats que farem en el casal són:

– Windsurf
– Vela
– Catamarà / Trimarà
– Caiac
– Paddle surf
– Ski Bus / Ringo
– Snorkelling i iniciació a la motonàutica
– Jocs de familiarització,  taller de nusos…

Què s’ha de portar:

  • És important que portin crema solar d’alt factor de protecció i que se la posin una bona estona abans de venir a la platja.
  • També és recomanable que duguin una gorraulleres de sol si les tenen, lligades amb un cordill per no perdre-les. Igualment, és aconsellable dur una licrasamarreta per mullar i una altra de recanvi. Això els donarà més confort i els evitarà el fregament amb l’armilla salvavides i possibles cremades de sol a les espatlles. En cas que les condicions o requereixin, nosaltres els facilitarem vestits de neoprè.
  • A mig matí fem una petita pausa per recuperar forces, hidratar-nos i tornar a posar crema solar. Cal preveure una beguda i un entrepà o alguna altra cosa per menjar durant la pausa de mig matí. De totes maneres, nosaltres ens ocupem de que s’hidratin regularment.

Recull d'imatges del casal d'estiu. Somriures fins i tot sota l'aigua!

Gaudeix-ne a pantalla completa!

SOLICITA INFORMACIÓ I PLAÇA PEL CASAL DE MAR!!

No et perdis el casalet mes actiu i divertit de l’estiu!