Esports nàutics a L'Escala

Funtastic

Els esports nàutics són la raó de ser de Funtastic i les condicions que la platja Riells ofereix per a la seva pràctica, són excel·lents. En aquesta platja de L’Escala, al sud del golf de Roses, Funtastic hi té el seu centre des del 1978.
La ubicació al racó de la platja de Riells, arrecerat del vent i protegit de les onades, resulta ideal per a les iniciacions a la vela i al windsurf. Un cop fora de la protecció que ofereix la Cala de Riells, cap el centre del golf, hi trobarem una mar formada  i un vent tèrmic que en un bon dia d’estiu pot assolir força 4 i fins i tot 5 en l’escala Beaufort. Aquestes condicions són ideals pels navegants més experts.

Escoles Esportivo Nàutiques reconegudes (EEN)

El centre, acull escoles reconegudes (EEN) de les diferents modalitats de vela y esquí nàutic. Aquestes escoles t’ofereixen tot el necessari per aprendre i practicar apassionants esports nàutics en immillorables condicions.
Siguis principiant o expert, interessat en agafar classes, inscriure’t en un curset o senzillament en el lloguer de material, vine a gaudir amb nosaltres de la vela lleugera, el catamarà, el windsurf, el caiac o el popular stand up paddle (SUP), també conegut com a paddle surf.
Si el que t’interessa és una de les embarcacions a motor de lloguer, per a les que no cal titulació, pots estar segur que l’entorn natural i paisatgístic de la costa de L’Escala superarà les teves expectatives!
Si ja disposes d’una embarcació a motor, et podem oferir el nostre camp de boies on la podràs tenir fondejada a recés i a un preu molt competitiu.

Fun on the water!

Si desitges fer una activitat purament lúdica amb els amics, que no requereixi aprendre o saber-ne i que et faci pujar l’adrenalina, et suggerim una sortida en SkiBus o Ringo o fins i tot agafar un paquet combinant les dues activitats!