Allotjaments a L'Escala

ALLOTJAMENTS A L'ESCALA

HOTELS · HOSTALS · PENSIONS · CÀMPINGS · APARTAMENTS · CASES RURALS

Hotels, hostals, pensions, càmpings...

Per tal d’ajudar-vos a seleccionar un allotjament que s’ajusti a les vostres preferències, us recomanem visitar la web “Visit L’Escala”. Hi trobareu diferents seccions dedicades a l’allotjament…

  • Hotels, Hostals, Pensions i Aparthotels de diferents categories.
  • Turisme Rural als afores de L’Escala per tenir més tranquil·litat.
  • Càmpings pels que preferiu gaudir de les vacances envoltats de natura.
  • Agències d’apartaments turístics i cases. Amb piscina o sense, a la zona de les platges o a prop del centre, amb vistes al mar o a la muntanya…
    Si opteu per l’apartament, heu de saber que en temporada alta es lloguen per períodes d’una setmana com a mínim. Per regla general i excepte rares excepcions, els lloguers van de dissabte a dissabte.

Turisme

L’Escala és una destinació turística que ofereix molt poques places hoteleres en comparació amb altres municipis de la Costa Brava. Disposa en canvi, de nombrosos càmpings de primera categoria i de moltíssimes cases i apartaments de lloguer. És fàcil doncs endevinar, que L’Escala  és una població on un percentatge molt important del turisme que rep és de segona residència, tant nacional com estranger.
Aquesta configuració fa de L’Escala un indret diferenciat, on quasi bé no s’hi troben tour-operadors. El perfil majoritari del turisme de L’Escala és el familiar.